Är det något fel med min äggstock?

Är det något fel med min äggstock? – Hemmets Journal

Jag är 24 år gammal och jag och min sambo har bestämt oss för att skaffa barn. Jag har använt Nuvaring, som jag nu har slutat med. Jag hade ägglossning för

Äl har passerat men jag har ont i äggstocken?!

 ·

Sep 18, 2009 · Kan jag ha en ägglossning till fast jag inte får äl-sekret eller utslag på äl-test eller är det något fel på min äggstock? Någon som känner igen sig eller har vart med om något liknande? brukar inte ha så himla ont som jag hade kring äl och heller aldrig på den sidan.

Kan något vara fel? (koppar spiral) Jan 29, 2013
Ont i vänster äggstock vid mens och äl? Mar 23, 2010
Någon som tagit bort äggstock och fått biverkningar?

See more results

Rön och råd; Om cystor på äggstockarna – narrator.se

Jag har opererats två gånger tidigare och min ena äggstock har tagits bort. Under några månader har jag känt att det är något fel med min kropp. Magen är svullen och hård. När jag vaknar på morgnarna står magen ut på ett konstigt sätt. Jag gör för säkerhets skull en graviditetstest trots att jag vet att det inte behövs.

Cysta i livmodern eller äggstock; med eller utan av

Visade att det finns en cysta på min vänstra äggstock från 6,5 till 7 cm. Nu behöver jag en månad att svälja pillret och när det inte är borta eller krympt nog, bör den tas bort med hjälp av titthålskirurgi.

Det första mötet | Efter endometrios

Där såg hon att min högra äggstock inte är så rörlig, vilket kan tyda på att den är sammanvuxen med något. En bekräftelse på vad jag själv misstänker eftersom värken alltid är värre på högersidan.

Äggstockscancer med spridning till bukhinnan: Min …

Gynläkaren såg direkt utanpå min mage att något var fel. Jag var svullen, spänd och såg nästan gravid ut. Jag är själv opererad som tonåring då togs min ena äggstock. Jag kunde aldrig tro att man skulle drabbas på det sättet när man bara var ett ”barn”.. Hans pass arbetat underverk och min man är tillbaka med full av

Kayla hade en 22 kilo tung cysta på en äggstock | Hälsoliv

 ·

Watch video · Flera tester genomfördes, och det visade sig att hon hade en enorm cysta på sin ena äggstock. LÄS ÄVEN: Ava-May, 4, om de inte är nöjda med det första. – Om något känns fel borde man alltid att fortsätta ta upp det med sin läkare, säger han. ”Min man köpte en båt bakom min rygg” RABATTKODER

Äggstockscancer .. Fakta .. My Opinion .. och resan

Jag skulle vilja avslöja symptom jag upplevt på vägen tillsammans med min typ av cancer liksom andra mindre kända cancertyper som faller under äggstockscancer. Följande är symptom som jag hade innan diagnos Jag hoppas att det är till hjälp för någon annan så att du inte är fel diagnos på grund av ålder eller föga kända

Era erfarenhetermolvärk vid ljumsken.

Dec 16, 2012 · Är ara på höger sida som det molar denna månadenvad är detta? får för mig att det är något fel på mig= Samarbeten Aktivitetsguiden dagligen senaste veckan haft molverk vid höger äggstock känns det som, ljumskenHar haft liknande även innan mens. Jag hoppas verkligen inte att det fortfarande ska påverka min …