Inred med vitt

NADIAS DRÖMHEM: Inredning i grått, svart och vitt

Har jag lyckats skapa ännu ett blogghem i svart, vitt och grått. JA kanske är det så. Usch hemska tanke! Foto: Nadias Drömhem: Men även om det vore så så trivs jag jättebra med det och det känns . Inred med konst. ATT INREDA MED KONST ÄR EN KONST I SIG!

Inred med Magi – Home | Facebook

Inred med Magi. 461 likes. Inred med magi är ett heminrednings fanzine för dig med magisk smak!

Inred i vitt och nött

Inred i vitt och nött Min senaste passion i trenden ”vitt och nött” är att måla om i vitt. Jag målar både möbler vi redan har och därtill köper jag gamla, ofta illa medfarna, möbler och ger dem en ansiktslyftning – vitt, gärna med en sliten patina.

Inred Hemma: februari 2015

Som här – en fin trio i vitt med doftpelargon och murgröna. Mönstren Bladrelief (t v) och Krokus (t h) Inred med böcker. Gamla böcker bildar blickfång. Gyllentryck på läderrygg Visst är de fina, böckerna med de sirligt guldpräglade och slitna läderryggarna.

Inred & fixa mitt rum med mig – YouTube

Click to view on Bing6:43

Jun 27, 2016 · I denna video får ni hänga med när jag fixar och inreder lite i mitt rum. Hoppas att ni tyckte om videon, ILYSM!!! Innan du frågar nånting, titta nere i besk

Author: Ella Hammarström

NADIAS DRÖMHEM: Inred med konst – …

I ett hem med svart och vitt som bas och mer grafisk inredning passar det med mer grafisk konst i svart/vitt, skisser och svart/vit fotokonst. Här har man genomgående valt svarta ramar i samma rammått vilket jag tycker är snyggt och skönt att vila ögonen på. Inred med konst.

INRED MED MIG #2 | KAKTUSSKÅL OCH BOKHYLLEFIX – YouTube

Jul 18, 2016 · All info finns här ↓ Kontakt/affärsförfrågningar: [email protected] Grejerna som är med i videon: – Kaktusarna, skålen och dekorationsstenarna är köpt

Inrett i vitt

Inrett i vitt kl. 18:29 1 kommentar: Skicka med e-post BlogThis! Dela på Twitter Dela på Facebook Dela på Pinterest. Länkar till det här inlägget. ..ni som nu står ut med att det ibland dröjer låååång tid mellan inläggen här. Väldigt tacksam för …

Vitt Nött & Lantligt

Vitt Nött & Lantligt 29 år, sambo med P, och mamma till Ellinor, en underbar liten tjej på 3 1/2 år, och Aron, en lika underbar kille på 2 år. Bor i ett eget hus en bit utanför stan. Mitt stora intresse är inredning, och jag har fallit totalt för den lantliga stilen. Jag sysslar mycket med att måla om möbler, men oxå inne i hemmet

Inred i vitt och nött: oktober 2013

Min senaste passion i trenden ”vitt och nött” är att måla om i vitt. Jag målar både möbler vi redan har och därtill köper jag gamla, ofta illa medfarna, möbler och ger dem en ansiktslyftning – vitt, gärna med en sliten patina.