Jag älskar dig inte – Christina Stielli – Bok

Jag älskar dig inte – Christina Stielli – Pocket | Bokus

”Christina Stiellis skilsmässoroman Jag älskar dig inte är halsbrytande ärlig, smärtsam och humoristisk. En bok att både älska och hata.” Hillevi Wahl, Metro ”Christina Stielli lyckas med att ge alla gifta kvinnor en röst innifrån äktenskapets lås och bom.

4/4(32)

Jag älskar dig inte – Christina Stielli – pocket

”Christina Stiellis skilsmässoroman Jag älskar dig inte är halsbrytande ärlig, smärtsam och humoristisk. En bok att både älska och hata.” Hillevi Wahl, Metro ”Christina Stielli lyckas med att ge alla gifta kvinnor en röst innifrån äktenskapets lås och bom.

Jag älskar dig inte – Christina Stielli – Bok

”Christina Stiellis skilsmässoroman Jag älskar dig inteär halsbrytande ärlig, smärtsam och humoristisk. En bok att både älska och hata.” Hillevi Wahl, Metro ”Christina Stielli …

Jag älskar dig inte av Christina Stielli – …

”Christina Stiellis skilsmässoroman Jag älskar dig inte är halsbrytande ärlig, smärtsam och humoristisk. En bok att både älska och hata.” Hillevi Wahl, Metro ”Christina Stielli lyckas med att ge alla gifta kvinnor en röst innifrån äktenskapets lås och bom.

Jag älskar dig inte – Christina Stielli – Bokhora

Jag älskar dig inte – Christina Stielli. AV Johanna Ögren 2010-10-05 2010-10-03. 2010-10-05 2010-10-03. Många gråter väldigt mycket när de läser min bok sade Christina under det där korta seminariet, jag räknar med att gråta floder innan jag börjar läsa. Jag är lättrörd.

Boktipset – Jag älskar dig inte

Jag älskar dig inte av Stielli, Christina: Lotten har en familj, en man hon älskar högt och två barn hon sätter före allt annat. Definitivt före sig själv. Hon vet ju att äktenskap innebär kompromisser och vem skulle hon vara om hon inte såg till att familjen mådde bra? Men när Per en dag lämnar henne räcker inga kompromisser längre.

Jag älskar dig inte (e-bok) av Christina Stiell – Bokon

Definitivt före sig själv. Hon vet ju att äktenskap innebär kompromisser och vem skulle hon vara om hon inte först och främst såg till så att Per och barnen mådde bra?Det Per säger till henne en dag – Jag älskar dig inte – slår i ett slag hål på idyllen. Men Lotten kraftsamlar, hon kan förändra sig. Hon ska försöka mer, bättre.

Allt för din skull – Christina Stielli – Bok

Karoline är noga med att be till Gud innan hon somnar. Hon ber att han aldrig ska ta sin hand ifrån henne, att han ska förlåta henne för allt så att hon inte är en syndare. Hon är noga med att be rätt. Hon försöker göra allträtt, precis som mamma och Gud vill. Det är lätt när man är liten och söt, men när Karolines kropp växer och känslorna pirrar …

Jag älskar dig inte – Christina Stielli – E-bok – Ljudbok

Jag älskar dig inte. Christina Stielli Prova fritt 2 veckor 3.8 12h 59m 432 sidor. Uppläsare Gunilla Leining Typ Ljudbok, E-bok. Kategorier. Romaner. Dela Det Per säger till henne en dag – Jag älskar dig inte

”Jag älskar dig inte” av Christina Stielli | Lottens Bokblogg

Jag älskar dig inte är Christina Stiellis skönlitterära debut. Från Wahlström och Widstrands hemsida: ” Christina Stielli är frilansskribent och föreläsare i …